Friday, June 8, 2012

Cara Membesarkan Payudara - Petua tips dan teknik menambah saiz payudara anda.

Cara membesarkan payudara : Anda mencari cara membesarkan payudara , tips membesarkan payudara , petua membesarkan payudara ke ?


Jangan Baca Artikel Ini!!!




Jangan baca artikel ini jika anda sudah mendapat Cup D. Payudara yang terlalu besar adalah tidak bagus dan kurang menyenangkan. 


So, anda serius untuk membesarkan payudara lah kan?? Kalau begitu baiklah, kita perlu berkenalan dulu dengan  Pueraria Mirifica !

"Amaran! Sila baca artikel ini hingga ke baris terakhir."


Pueraria Mirifica


Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon. Pueraria Mirifica

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia.

Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.





Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.

Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.


Anda Memang Perlukan Tumbuhan Herba Ini Kerana:
  • Tumbuhan Herba ini sangat berkesan 99% bagi menambah saiz payudara 
  • Digunakan oleh orang dahulukala
  • Menambah saiz payudara dengan sangat berkesan
  • Menegangkan punggung dan kulit payudara
  • Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan
  • Mengetatkan cengkaman Vagina 
  • Menghalang jangkitan kuman pada vagina
  • Dan lain-lain kebaikan untuk wanita dalaman dan juga luaran khususnya

Nanti dulu!!! Tak kanlah anda nak kena pergi mendaki bukit, nak kena pergi ke Thailand hanya untuk mendapatkan tumbuhan ini kan ?


Nahhh!! Kami ingin memperkenalkan kepada anda Set Lengkap Thanyaporn bagi membantu membesarkan Payudara anda secara semulajadi.   




Set Lengkap Thanyaporn adalah satu set ubat dan rawatan alternatif bagi membantu membesarkan payudara wanita secara semulajadi. Set Lengkap ini mengandungi Kapsul Thanyaporn, Krim Payudara dan Sabun Payudara.

Thanyaporn kapsul adalah herba semulajadi yang berkesan, mempunyai sijil Kesihatan Antarabangsa, membantu awet muda, mehilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. 

Berkesan dalam masa yang amat singkat iaitu 2-4 minggu. Keberkesanannya dijamin dan terbukti.

Hanya ambil sebiji pil sehari, anda akan lihat perubahanya dalam masa 2 minggu - 4 minggu. Kesan yang bakal menjadikan anda merasa lebih yakin dan cantik menawan!

Manakala , sabun digunakan sewaktu mandi. Urut dan buihkan sabun ke sekitar payudara. Kemudian bilas. Selepas mandi, sapukan krim ke payudara. Gunakan sehari sekali. Baik digunakan untuk mandi petang.

Testimonial Set Lengkap Thanyaporn Baca sini !

100% herba dan halal, tanpa campuran kimia,boleh anda boleh check di sini sijil halal
dan FDA (lagi tinggi dari KKM, sijil international) --> www.thaipueraria.com/Certificate.htm

Murni - Kuantan: Asalamulaikum, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.

Aida - Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

KLIK SINI UNTUK  >>>  TESTIMONIAL LENGKAP

Hasnida - Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

Hasilah - Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.

Sohara - Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .

Jaminan Pulangan Wang*

Ini pula gambar pengguna Set Lengkap. Terbukti sangat berkesan!
Gambar ini adalah hasil penggunaan Set Lengkap.
Pembaca blog ini adalah wanita sahaja, =) Dont worry.
Produk ini dijamin selamat dan merupakan produk yang sangat popular dan terlaris di pasaran. 

Promosi Bunuh Harga

Hanya

Rm 100
 
 >> Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia <<

Untuk pembelian pada harga Promosi RM 100



Sila SMS "S100" ke 017 9700 619


SMS segera, jangan tunggu lambat nanti tak dapat*

P/s: Sila sms no diatas (017 9700 619). Kami tidak dapat membalas komen anda kerana kekangan masa. Kami hanya akan fokus jualan melalui SMS sahaja.


Kami akan menghubungi anda bagi menerangkan dengan lebih lanjut berkenaan Set Lengkap Thanyaporn yang merupakan cara memperbesar payudara secara semulajadi dan alami.

Payudara lebih mantap, anjal dan gebu dalam masa hanya 14 hari! =) 


Tawaran Bulan ini. 3 Set pada Rm 230 sahaja!

(Set Kombo CupA ke Cup B)






P/s: Komen di blog ini sudah melebihi 400 komen. Sila SMS untuk memudahkan urusan. Untuk melihat komen2, sila klik "Load More" di bawah sekali